Wybierz menu: Wesele / 18-nastka / Chrzciny / Pogrzebiny / Dodatki

MENU WESELNE:

OBIAD (3 porcje mięsa na osobę)
-Rosół z makaronem
-Roladka drobiowa w potrawce
-Roladka wieprzowa w sosie
-Karkówka faszerowana pieczarkami
-Kotlet schabowy po szwajcarsku
-Kotlet szczeciński
-Kotlet de volaille z masłem
-Szaszłyk drobiowy
-Kieszeń drobiowa
-Zapiekanka drobiowa z pomidorem i serem

DODATKI: ziemniaki gotowane, ryż, frytki, kluski śląskie, kopytka, bukiet surówek, bukiet warzyw gotowanych, gotowana kapusta

DESER: ciasto (2 kostki na osobę), kawa, herbata, śmietanka

ZIMNY BUFET (2 porcje na osobę)
-Galarciki drobiowe i wieprzowe
-Indyk z morelą
-Roladka z kurczaka ze szpinakiem i fetą
-Kurczak faszerowany
-Boczek faszerowany
-Ryba po japońsku
-Sałatka jarzynowa
-Sałatka gyros
-Krokiet lub bułeczki

BARSZCZ I FLAKI

ŚNIADANIE (2 porcje mięsa na osobę)
-Golonka gotowana/po bawarsku
-Szaszłyk wieprzowy
-Udko faszerowane
-Filet z kurczaka w płatkach
-Kapusta kwaszona zasmażana

POLECAMY TAKŻE:
Tort:
-śmietankowy
-kremowy