Wybierz menu: Wesele / 18-nastka / Chrzciny / Pogrzebiny / Dodatki

DODATKI:
-Zupa gulaszowa-porcja
-Tatar
-Ryby cena według gatunku
-Polędwiczki w sosie kurkowym
-Żurek kubek
-Gołąbki w sosie pomidorowym
-Strogonoff
-Bigos –porcja
-Flaki-porcja
-Deser lodowy owocami i bita śmietaną
-szt. mięsa
-kostka ciasta
-Tort śmietankowy ,kremowy
-Stół wiejski
-udziec wieprzowy z sosem czosnkowym i ziemniaczkami
-dzbanek soku 2l
-dzbanek wody z cytryną i miętą 1,5 l
-dzbanek coli, pepsi 1,25

OBIAD (2 porcje mięsa na osobę)
-Rosół z makaronem
-Roladka drobiowa w potrawce
-Schab z pieczarkami
-Rolada z karkówki z pieczarkami
-Kotlet drobiowy w panierce
-Medalion wiosenny
-De volaille
-Roladka wieprzowa z boczkiem ,ogórkiem i cebulką

DODATKI
-ziemniaki, ryż, frytki, kluski śląskie, surówki, warzywa

DESER (3 KOSTKI CIASTA NA OSOBĘ)
-kawa, herbata, lody ciasto

KOLACJA (2 PORCJE MIESA NA OSOBĘ)
-Barszcz czerwony z krokietem
-Golonka gotowana z kapustą
-Golonka drobiowa
-Filet z kurczaka w płatkach
-Sałatka jarzynowa

DODATKOWO ZIMNE ZAKĄSKI
-galarcik drobiowy i wieprzowy
-kurczak faszerowany
-sałatka gyros
-roladka z kurczaka ze szpinakiem i fetą

DODATKOWO POLECAMY
TORT: śmietankowy, kremowy
-Udziec wieprzowy z dodatkiem pieczonych ziemniaków z sosem czosnkowym i salatką grecką
-ryby koszt w zależności od gatunku
-tatar
-gołąbki w sosie pomidorowym
-bułeczki z pieczarkami
-szt mięsa dodatkowo
-kostka ciasta dodatkowo
-dzbanek soku 2 l
-woda mineralna z cytryną i miętą 1,5 l
-pepsi ,coca cola dzbanek 1,25

RYBY:

JESIOTR
-smażony
-wędzony
WĘGORZ
- w galarecie
KARP
- w galarecie lub smażony
TOŁPYGA
-smażona
PSTRĄG
-smażony
-wędzony

Kontakt:
Anna Figlerowicz tel: 513 966 272
Jacek Kołodziejczak tel:608 296 672