Wybierz menu: Wesele / 18-nastka / Chrzciny / Pogrzebiny / Dodatki

MENU CHRZCINY

OBIAD (2 sztuki mięsa na osobę)
1.Rosół z makaronem
2.Kotlet schabowy po szwajcarsku
3.Karkowka faszerowana pieczarkami
4.Szaszłyk drobiowy
5 Medalion wiosenny
6.De volaille
7.Kotlet szczeciński
8.Kieszeń drobiowa

DODATKI: ziemniaki ,frytki ,ryż, kluski śląskie, bukiet surówek, warzywa

DESER: ciasto(2 kostki na osobę) kawa, herbata

KOLACJA (2 sztuki mięsa na osobę)
1.Golonka gotowana z kapustą
2.Udko faszerowane
3 .Filet z kurczaka w płatkach
4.Salatka jarzynowa

Zimne zakąski (2 porcje na osobę)
1.Boczek faszerowany
2.Sałatka gyros
3.Roladka z kurczaka ze szpinakiem i fetą
4.Galarciki wieprzowe i drobiowe
5.Indyk z morelą

Istnieje również możliwość zwiększenia porcji poszczególnych posiłków w menu:
-sztuka mięsa
-kostka ciasta 2,5
-lody deser z owocami i bitą śmietaną
-sok dzbanek
-woda z cytryną i miętą
-dzbanek coli ,pepsi
-udziec wieprzowy z dodatkiem pieczonych ziemniaków sosem czosnkowym, sałatką grecką
-ryby według cennika