Wybierz menu: Wesele / 18-nastka / Chrzciny / Pogrzebiny / Dodatki
MENU 18-nastka:
KOLACJA (2 sztuki mięsa na osobę)
1.Żurek
2.Kotlet schabowy po szwajcarsku
3.Karkowka faszerowana pieczarkami
4.Szaszłyk drobiowy
5 Medalion wiosenny
6.De volaille
7.Kotlet szczeciński
8.Kieszeń drobiowa
9 Roladka wieprzowa w sosie
10.Zapiekanka drobiowa z pomidorem i serem
DODATKI: ziemniaki ,frytki ,ryż, kluski śląskie, bukiet surówek, warzywa
DESER: ciasto (2 kostki na osobę)kawa, herbata
KOLACJA 2 (2 sztuki mięsa na osobę)
1.Golonka gotowana z kapustą
2.Udko faszerowane
3 .Filet z kurczaka w płatkach
4.Salatka jarzynowa
5 Szaszłyk wieprzowy
Zimne zakąski (2 porcje na osobę)
1.Boczek faszerowany
2.Sałatka gyros
3.Roladka z kurczaka ze szpinakiem i fetą
4.Galarciki wieprzowe i drobiowe
5.Indyk z morelą
6.Koreczki śledziowe
POLECAMY TAKŻE:
Tort:
-śmietankowy
-kremowy
Istnieje również możliwość zwiększenia porcji poszczególnych posiłków w menu:
-sztuka mięsa
-kostka ciasta 2,5
-lody deser z owocami i bitą śmietaną
-sok dzbanek
-woda z cytryną i miętą
-dzbanek coli ,pepsi
-udziec wieprzowy z dodatkiem pieczonych ziemniaków sosem czosnkowym, sałatką grecką
-ryby według cennika